Biondo – câştigătorii morali ai Eurovisionului românesc

Ocazie ce a fost răpită de o domnişoară de la Libertatea ce se ocupă, în majoritatea timpului, cu bârfele şi urmăritul vedetelor autohtone, pe numele ei de scenă: Tatiana Solomon (cer puţin pentru promovare).

Nico şi Vlad Miriţă pe primul loc, Biondo la diferenţă de trei puncte, ultima persoană din juriu ne prezintă notele acordate. Cine să fie oare? Da, Miss Solomon Islands. 8 din 12 membri ai juriului au oferit 12 puncte trupei Biondo anterior, unul dintre ei 11, şi doi 7, ceva de genul ăsta. Ei bine, această domniţă decide ca reprezentanţii României la Eurovision să fie de pe meleagurile noastre, acordând doar 8 puncte suedezilor.

Aşa se scrie istoria finalei Eurovision România 2008! Să dăm românilor ce-i al românilor! Iar dacă Nico şi Vlad Miriţă se vrea, succes, tovarăşi!

Iată cu ce mergem la Eurovision:

De mâine, voi prezenta melodiile ce vor reprezenta celelalte ţări la Eurovision şi aştept păreri! Noi să trăim! 😀

18 thoughts on “Biondo – câştigătorii morali ai Eurovisionului românesc”

  1. Eu nu contest vocile lor…. ba chiar sunt de parere ca Nico are o vocea faina… dar nu inteleg …de ce e nevoie sa se amestece atatea limbi intr-o singura melodie. Daca nu ma insel in genul asta de amestecata era si piesa de anul trecut…
    Consider ca Biondo erau mai potriviti…
    Anyway, eu le urez succes si sa se pregateasca:)

    Like

  2. Nimeni nu le-a contestat ÎNCĂ vocile, cu siguranţă au meritat să câştige. Doar că era posibil să fie mai bine de atât! Să nu iasă prost din scandalurile care s-au ivit deja, asta e urarea mea pentru ei!

    Like

  3. Inca nici nu am pierdut la Eurovizion si avem deja castigatori morali. Stai un pic sa pierdem la mare distanta si abia apoi spunene cum de fapt am castigat.

    Like

  4. Nu se contesta vocile … dar Eurovision e un concurs in care nu vocile au ultimul cuvand.. e melodia, versurile… Biondo erau mai potriviti pt ca Romania sa fi avut mai multe sanse de success. Umila mea parere… pacat de nationalismul romanesc dus la extrem in momente nepotrivite.

    Cheers,
    M

    Like

  5. @dadatroll: Pentru românii ca mine care au analizat prestaţia per-total şi nu doar ţara din care provin concurenţii, Biondo sunt câştigătorii acestei selecţii naţionale. Dacă Nico şi Vlad vor avea o prestaţie excelentă la Belgrad, e meritul lor.

    @mariana: Corect.

    Like

  6. RUSINE!!!
    …nu au fost tratatzi la fel si nu au primit voturile meritate ,pentru simplu fapt ca nu sunt romani:(((
    …suntem in anul 2008 ,mai schimatzi’va mentalitatzile alea comuniste fratzilor!!! …un ‘bravo’ BIONDO;)

    Like

  7. Mie sincer mi-au placut castigatorii. iar urmatoarea piesa care as fi trimis-o era ZERO & MArius Moga, abia apoi Biondo si eventual Paula Seling cu Provincialii. NU e bine k lumea ii contesta atat de mult. iar fanii Biondo, nu ar trebui sa fie foarte disperati. Cu putin noroc (pentru ei), Nico si Vlad vor fi descalificati. Nu mi se pare normal k li se da in cap atat, pentru ca totusi sunt ROMANI care vor reprezenta ROMANIA. Ce bucurie mai am eu cand ma uit la Eurvision si un strain imi reprezinta tara? Haideti sa fim seriosi si sa nu ne complicam prea mult in polemici care nu-si au rostul.

    Like

  8. @cătălina: E normal să fie dispute atât timp cât sunt mai mulţi concurenţi de o calitate apropiată şi trebuie acceptate toate părerile. Nu sunt deranjat de câştigători, ci de cea care a avut ultimul cuvânt de spus, o jurnalistă mediocră. Privitor la plagiat, sub nicio formă acuzele nu sunt fondate! Am refuzat să accept un comentariu care ducea spre o petiţie online de descalificare. Eu nu vreau să iau parte la scandal, mi-am exprimat doar o simplă opinie.
    Judecând la rece, realizez că Nico a avut şi câteva strategii de manipulare bine puse la punct pentru a-şi atrage voturi! Tot respectul!
    De situaţia cu români pentru România, eu nu-s adeptul acestor idei. Mi-amintesc de Celine Dion care a câştigat Eurovision-ul pentru Elveţia şi oamenii se laudă şi în ziua de azi!

    Like

  9. Au spus multi din juriu’ cred ca in special in a cea de-a 2-a semifinala ca au fost melodii bune cantate de voci…mediocre, dar si invers. Exemple ar fi destule, si, catalina…cred ca tocmai cele pe care le’ai zis tu s’r incadra in aceste categorii.
    Zero – piesa buna, cool’a, “de eurovision”, show, treburi…dar voci, daca nu zero pe aproape (dar melodia chiar mi’a placut si mie)
    Nico&vlad – voce extraoridnare, piesa demna exact de cei care au compus’o, adica andrei tudor, adica 0 😀

    Si in ceeea ce priveste Shine, cred(de fapt sunt sigura) ca a fost singura melodie care a fost cu adevarat placuta, pt mine personal chiar impresionanta, si pe deasupra cantata si de niste voci fantastice. Probabil aceasta imbinare armonioasa este cea pe care tot o aparam noi, “fanii biondo” (a trecut totusi prea putin sa ne numim asa, ai nevoie de ani si ani in meserie de ‘fanariat’) cei disperati.
    Si mda, nu in ultimul rand Tatiana za Blonde(nici macar de la drept, ci cea balbalbalbaita). Yeah yeah, introducing you…Romania!

    Like

  10. Cand asculti “Shine” e imposibil sa nu simti ceva special. Putine melodii reusesc acest efect. Dar asta e… chiar ca suntem “pe o margine de lume”…

    Like

  11. Beshinute de pile romanesti. Piesa suedezilor ar fi dat fiori oricarui juriu international. Pacat ca niste afoni ajung in jurii nemeritate………………. juriule !!!! nu ai ascultat vocea Romaniei? Daca noi i-am votat de ce veniti voi sa simple baloane necunoscute sa ne schimbati vointa????????

    Like

  12. Daca nu am simtit ca melodia si VOCILE celor de la Biondo sunt ceva divin si incomparabil cu toti ceilalti, inseamna ca nu avem suflet si nu mai stim ce inseamna frumusetea!Pacat!
    Bravo, Biondo, oriunde vei incanta sufletele altora!

    Like

  13. Periodic ascult superba melodie “Shine”; regret ca nu s-a putut face nimic pentru acesti minunati baieti din Suedia; am semnat petitia si mai sper ca ceva se va intampla; ne dam nationalisti dar atunci la ce i-am mai acceptat in concurs? Suntem ca nimeni in lumea asta. ‘Bafta!’ in continuare”BIONDO” sunt alaturi de voi

    Like

  14. BIONDO sunt cei mai buni.
    Nico & Mirita ar putea merge la SanRemo cu melodia lor deoarece Italia nu participa niciodata la EUROVISION asa ca ….
    Juriul a confundat MANDRIA cu PROSTIA.
    Pacat ca au lasat destinul pe mana unor IPOCRITI.

    Like

  15. Din pacate acum e prea tarziu, dar putem sa ne gandim cum ar fi fost la Eurovision daca ne-ar fi reprezentat trei tipi cu o voce foarte frumoasa si nu un cuplu care canta ba romaneste, ba in italiana(nu am prea inteles de ce…). oricum au castigat fani in tara si acuma le place si bucataria noastra

    Like

  16. Iata ca au pierdut la mare distanta (cum zice cineva de mai sus).
    se pare ca si in muzica avem Nicolaestii din filmul romanesc. nimic cu interpretii, foarte buni, dar ce ne facem cu melodia… oare am recunoscut si niste ACORDURI MAI VECHI DE-ALE LUI MOCULESCU? hai sa recunoastem, acolo unde conteaza sint adunate o gramada de interese…. si talentele (compozitori, actori, regizori si solisti) vor ramine de caruta tot mereu. Rusine dinozaurilor!

    Like

Hai să discutăm. Postează un comentariu: