Kooperativa 2.0, filiala Iași

Blogul, acest instrument de informare care a crescut de la an la an, care a scos din anonimat oameni aparent obișnuiți, care a iscat controverse, care a produs știri false preluate de ziare și televiziuni importante, care a produs informații în premieră și în exclusivitate, care a creat comunități, care a permis oricui să-și spună opinia fără cenzură sau influență externă, care a legat prietenii și căruia i s-a prezis sfârșitul poate la fel de des ca și sfârșitul lumii, însă care rezistă și astăzi la fel de demn ca la început. O astfel de evoluție a impus și o organizare eficientă, așa că bloggerii cu idei faine și chef de scris s-au strâns într-o cooperativă a lor, numită cât se poate de inspirat Kooperativa 2.0, practic o agenție specializată pe acțiuni care au de-a face și care implică bloggeri din România.

Pentru că așa-i stă bine unui oraș capitală de județ, începând cu luna aprilie Kooperativa 2.0 va avea filială și la Iași, așa că toți producătorii ieșeni de conținut online sunt invitați să-și procure „carnetul de membru asociat” al Kooperativei prin completarea acestui formular.

Bineînțeles, sunt promise beneficii importante:

  • vei face parte dintr-un grup de bloggeri simpatici și hazlii, cu care te vei întâlni constant și cu care vei colabora în diverse moduri
  • vei putea cere ajutorul de la bloggeri cu experiență pentru a te dezvolta mai rapid
  • vei participa la evenimente de lansare și vei lua parte la diferite campanii online
  • vei testa produse noi și servicii oferite de companii ieșene
  • vei întâlni persoane cunoscute și vei avea acces în zone preferențiale

Indiferent dacă ești blogger de puțin timp sau ești un reprezentant mai vechi al blogosferei ieșene, intrarea în Kooperativa 2.0 este în avantajul tău. Mai multe detalii despre planurile filialei ieșene la doamna administrator Andreea.

3 thoughts on “Kooperativa 2.0, filiala Iași”

Hai să discutăm. Postează un comentariu: