Ţi-e drag de Iaşi?

Dacă da, acum ai cea mai simplă metodă de a demonstra lucrul acesta. Cum anume? Participând la Gala “Drag de Iaşi” organizată de Fundaţia Comunitară şi care îşi propune strângerea de fonduri pentru a-i susţine pe cinci dintre cei mai promiţători elevi ai oraşului. Evenimentul filantropic se va desfăşura joi, 16 februarie, de la ora 18.30 la Hotel Select şi constă într-o licitaţie publică pentru patru experienţe unice – un bucătar pentru o zi la tine acasă, un asistent personal sau un şofer personal pentru o săptămână, o cină cu managerul Operei din Iaşi şi alte trei surprize, mai multe detalii putând fi descoperite în catalogul licitaţiei.

Cum nu toată lumea îşi permite să participe la eveniment, organizatorii oferă şansa şi utilizatorilor de Facebook să contribuie şi dedică acestei comunităţi o licitaţie separată pentru o bijuterie hand-made, un album despre Iaşi oferit doar delegaţiilor străine şi oportunitatea de a juca un rol de figurant într-un spectacol de operă. Această licitaţie online va avea loc tot pe 16 februarie, iar pentru a te înscrie nu e nevoie decât să completezi acest formular.

Dacă nu m-am întâlnit prea des cu bijuteriile hand-made şi nici albume ale Iaşului în ediţie limitată n-am avut ocazia să primesc, mă pot lăuda cu apariţia în roluri de figuraţie pentru mai multe spectacole ale Operei ieşene. Şi ca să vă fac curioşi, să ştiţi că e într-adevăr o experienţă foarte plăcută. În primul rând, aveţi şansa să ajungeţi în culise şi să aflaţi cât de multe lucruri se întâmplă dincolo de scenă – câţi oameni sunt implicaţi, cum e organizat un spectacol şi atmosfera care se creează pe holuri. Totodată, e o senzaţie unică în momentul în care eşti pe scenă şi ai în faţa ta publicul. Încerci să îţi faci cât mai bine treaba ta chiar dacă nu trebuie să cânţi sau să vorbeşti (fie vorba între noi, la ce emoţii te cuprind oricum n-ai putea face asta) şi te bucuri ca un solist când auzi aplauzele spectatorilor. Pe scurt, nu rataţi această ocazie!

Şi ca să nu credeţi că spun basme, închid pledoaria cu o poză alături de mama mea dintr-o reprezentaţie a operei Carmen:

Advertisements

4 thoughts on “Ţi-e drag de Iaşi?”

Hai să discutăm. Postează un comentariu:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s