Hadise va reprezenta Turcia la Eurovision 2009

La început de an, turcii au sărbătorit pe acordurile melodiei care îi va reprezenta la Eurovision Song Contest 2009Düm Tek Tek, interpretată de Hadise.

Hadise este o cunoscută prezentatoare tv în Turcia şi în Belgia şi o prezenţă agreabilă pe scenă. Se pare că Turcia a renunţat la rockăreala de anul trecut şi a revenit la reţeta tradiţională: ritmuri orientale, versuri în engleză, fete frumoase. Solista spune că acesta este un demo pentru că nu s-a dorit difuzarea piesei originale din motive de plagiere din partea altor ţări. De asemenea, a menţionat că se va mai lucra la linia melodică şi la prestaţia scenică pentru un show de zile mari.

Vom vedea ce va fi! 🙂

2 thoughts on “Hadise va reprezenta Turcia la Eurovision 2009”

  1. Va mai lucra la show, poate si la voce… dati un search pe youtube si va veti convinge. Live nu exceleaza si ca show, luati model recitalul ei din Malta. E statica, nu danseaza, nimic. Inca ceva, exista o asemanare izbitoare cu Helena Paparizou. Plus ritmurile orientale, parca prea comune si intens exploatate in ultimii ani la Eurovision. Parerea mea 🙂

    Like

Hai să discutăm. Postează un comentariu:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s