Muzică de week-end

Astăzi, ne vedem la concertul Silent Strike din cadrul evenimentelor MINIpunct la Iaşi. Locaţia e prezentată ca fiind Infopoint, în spaţiul verde de lângă prima intersecţie semaforizată de pe Bld. Copou. Silent Strike e, de fapt, Ioan Titu din Bacău,  care a avut colaborări printre alţii cu Ada Milea, C.T.C., Electric Brother, Maria Radu, Vlaicu Golcea sau Sonic Tonic.

Iată şi o mostră de Silent Strike:

Duminică, avem la Iaşi a şasea ediţie a Romanian Music Awards. Nu ale MTV, cele organizate de Music Channel (da, nici eu nu am auzit de ei!). Partea proastă e că o să fie o prezentare cât se poate de proastă având în vedere că aceasta va fi realizată de Mugur Mihăescu (băiatul ăla de îl făcea pe Garcea cu muuuult timp în urmă) şi “diva” Andreea Bănică (sper să nu îi stea sarcina-n loc). Nominalizările le aveţi aici. Aşa că multe aşa-zise vedete ale muzicii vor fi încadrate pe metru pătrat şi înghesuite lângă statuia lui Ştefan cel Mare. Presimt multe mulţumiri care nu vor veni de la faţa locului, ci înregistrate.

Încă o chestie de ultimă oră. Probabil din cauza faptului că aveau prea puţini români care să încânte Iaşul la RMA 2008, va fi un concert N.O.H.A. (Noise Of Human Art), nemţii de cântă în spaniolă Tu Cafe.

Advertisements

Hai să discutăm. Postează un comentariu:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s