alegeFacultatea.ro – Ghidul tau in alegerea facultatii

alegeFacultatea.ro este locul in care se regaseste realitatea din facultatile romanesti, fata adevarata a universitatilor, dincolo de ceea ce este scris in prezentarile arhi-cunoscute de promovare a diverselor institutii de studii superioare. Sunt probleme pe care le-am intampinat noi insine in momentul in care am fost nevoiti sa optam pentru o anumita universitate, facultate si specializare. Dorim prin acest proiect sa oferim cateva coordonate viitorilor studenti, actualilor studenti care se gandesc la o a doua facultate, precum si review-uri pentru fosti studenti.

Asteptam implicare din partea celor care cred ca tinerii merita sa fie indrumati pentru a face cea mai buna alegere inca dinainte de a se aseza pe bancile facultatii. Suntem deschisi parerilor studentilor si intrebarilor elevilor. Vom incerca sa prezentam si opiniile cadrelor didactice despre ceea ce se vrea sa se transmita, cu adevarat, studentilor, dar si lucruri pe care nu le pot cei din afara facultatilor.

Avem curajul de a ne exprima plangerile, satisfactiile, dezamagirile, bucuriile cu privire la viata de student si luptam sa imbunatatim situatia actuala pentru un viitor al nostru!

Advertisements

Hai să discutăm. Postează un comentariu:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s