De ce iubim bărbaţii?

Cu leapşa preluată de aici , enumăr şi eu, la rându-mi, câteva motive pentru care iubesc bărbaţii :

Ştiu că nu aş putea trăi fără ei, totul ar fi monoton şi gri, ei sunt cei care dau culoare vieţii şi cred că tocmai de asta îi iubesc!

Îi iubesc pentru că întotdeauna mă fac să zâmbesc cu felul lor zăpăcit de a rezolva lucrurile…îi iubesc pentru că pot să discut cu ei orice, indiferent de moment…îi iubesc pentru că ştiu să mă facă să râd, chiar dacă sunt mofturoasă…îi iubesc pentru că sunt lăudăroşi, chiar dacă nu recunosc asta…îi iubesc pentru că adoră să fie alintaţi, chiar dacă vor să pară duri…îi iubesc pentru că se pricep de minune să strice lucrurile şi se supară dacă le aminteşti asta…

Îi iubesc pentru că mănâncă îngheţată de vanilie, chiar dacă adoră ciocolata, doar de dragul meu…îi iubesc pentru că se emoţionează dacă le zici că sunt frumoşi şi încep să se fâstâcească…îi iubesc pentru că niciodată nu ştiu ce să cumpere cadou…îi iubesc pentru că ştiu să facă ziua noastră specială, chiar dacă au uitat de ea…îi iubesc pentru că zâmbetul lor e molipsitor…îi iubesc pentru că au mereu ultimul cuvânt de spus…îi iubesc pentru că reusesc să fie foarte calmi, chiar dacă le este greu să facă asta…

Îi iubesc pentru că urăsc să ne aibă în preajmă când se uită la meci dar, cu toate astea, ne răspund mereu când intrebăm “cine joacă?” / “dar ăstia cine sunt?” / “de ce a fluierat arbitru?” şi dacă au chef, la pauză îţi spun şi istoria echipei favorite…îi iubesc pentru că acceptă să meargă la cumpărături cu noi, chiar dacă uneori e un chin…îi iubesc pentru că au răbdare când ne machiem/îmbrăcăm/ne uităm de zeci de ori în oglindă, întrebând mereu “arăt bine?“…îi iubesc pentru că ştiu să facă surprize…îi iubesc pentru că ne “acuză” că suntem dolofane când defapt adoră asta…îi iubesc pentru că şi-au făcut o pasiune din a ne chinui pe noi, femeile…îi iubesc pentru că îşi doresc să mănânce tort de frişcă cu căpşuni în mijlocul iernii…

Îi iubesc pentru că imi şterg lacrima de pe obraz şi mă îmbrăţişeaza străns când sunt supărată…îi iubesc pentru că ne apară…îi iubesc pentru că mă simt în siguranţă lângă ei…îi iubesc pentru că întotdeauna trebuie să comenteze când au ceva de facut….îi iubesc pentru că şi ei mă iubesc…îi iubesc pentru că e rău cu ei dar mai rău fara ei 🙂 .

Şi lista poate continua la nesfarşit…pentru că sunt mii şi mii de motive pentru care îi iubesc.

Îi provoc pe bărbaţi să ne spună de ce iubesc femeile 😛 !

5 thoughts on “De ce iubim bărbaţii?”

 1. intru pe blogul vostru de cateva zile in speranta poate poate o sa gasesc macar un motiv pentru care barbatii iubesc femeile.. hmmm… probabil ca pentru ei, pur si simplu asta nu e o provocare ;))
  mi-e o pofta de tort cu frisca si capsuni de mor.. si sincer, mi-e pofta si de zapada :p

  Like

 2. 1. Cred ca aceleasi lucruri se pot spune si despre femei. Cu siguranta, in peste 80% din cazuri, e valabila reciproca.

  2. Sa iubesti doar pentru ca esti iubit nu e nici suficient, nici sanatos.

  3. Frumoase ganduri.

  Like

 3. @nykoss: Multumesc frumos! Sunt convinsa ca majoritatea femeilor iubesc barbatii din aceleasi motive 😉

  @Alex: 1.Multumesc ca ai raspuns provocarii, pe scurt, ce-i drept…dar important este esentialul. 2. De acord cu tine ca nu este nici suficient, nici sanatos…dar nu ma refeream la o astfel de iubire…nu ii pot iubi pe toti barbatii la fel 😉 3. Iti multumesc frumos!

  Like

Hai să discutăm. Postează un comentariu:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s