Open Mind

Iată că m-am întors din Bucureşti, de la Olimpiade mai fericit, deşi campania noastră nu a fost printre cele mai bune şi nu am trecut în finală. La urma urmei, când porneşti pe un drum trebuie să fii conştient că există două variante: să câştigi sau să pierzi. Teoretic, am pierdut, practic însă, am câştigat!

Ce am câştigat? Ei bine, 12 minute de discuţie cu Răzvan Mătăsel, Răzvan Căpănescu şi Marius Negrea în care am aflat ce scârţâia la propunerea noastră, ce a fost bine şi mi-am dat seama ce trebuie făcut în viitor ca să fie foarte bine; de asemenea, un team-building foarte reuşit… 12 ore dus-întors pe tren în care am discutat, am râs şi am descoperit lucruri pe care nu le ştiam despre noi; şi bonus – o plimbare prin Herăstrău, discuţii la o terasă, slalom printre maşini traversând spre Arcul de Trimf şi un drum spre Gară alături de echipele ADvisor şi P.I.M.P. My Ad, pe care le felicit încă odată pentru calificare.

Şi acum, să detaliez puţin: Bucureştiul nu s-a arătat prea prietenos cu noi la debarcarea de duminică la ora 11 – am fost întâmpinaţi cu o ploaie ce nu încetat decât a doua zi (între noi fie vorba, mă aşteptam la o primire mai frumoasă, mai ales că mă aflam pentru prima oară în capitală), totul era mult mai întins decât eram eu obişnuit în Iaşi, reclamele tăbărau asupra ta la fiecare pas, iar câte-un pub îţi făcea mai mereu cu ochiul. Duminica a trecut şi a venit ziua mult aşteptată a prezentării. Ploaia s-a oprit, semn că d-l B a vrut să îşi mai dreagă imaginea în ochii noştri. Am ajuns după ceva timp la locul stabilit, eu şi Răzvan, fetele erau încă pe drum. Am salutat pe cei prezenţi, am discutat cu cei pe care îi cunoşteam deja şi m-am aşezat aşteptând restul echipajului. Timpul trecea, momentul prezentării noastre se apropia, iar fetele erau blocate în trafic. Nasol moment! Mi-am zis totuşi că am muncit prea mult ca să nu ajungem să prezentăm rezolvarea noastră, iar discuţiile cu organizatorii mă făceau să devin din ce în ce mai nervos (“Ştiţi ce se întamplă dacă nu sunteţi toţi la timp, nu?”). În fine, Bucureştiul s-a arătat mai prietenos şi de data aceasta, fetele au ajuns cu puţin timp înainte să intrăm.

Cei trei erau foarte degajaţi, ceea ce a făcut să ne destindem şi noi, am prezentat foarte liber, fără cuvinte savante ceea ce am avut de prezentat, am primit completări sau indicaţii unde a fost cazul şi am ieşit destul de conştienţi că se putea mult mai bine, că nu vom merge mai departe, dar că ştim ce trebuie făcut la anul şi că sigur vom merge în finală.

Am făcut apoi juxtapunerea cu ADvisor pe care îi cunoşteam, fiind colegii noştri din Iaşi, şi cu “peştisorii” din Cluj. A fost o după-amiază excelentă: am discutat despre noi, despre campanii, despre oraşe, despre planuri de viitor, am spus bancuri şi am făcut tot ce ne-a trecut prin cap. Au apărut şi cei de la Praf de Puşcă pentru căteva minute. Sincer, mi-a părut rău că trebuia să prindem un tren şi nu am putut sta mai mult pentru că niciunul dintre noi nu ne plictisiserăm. Mi-am scris adresa de mail de vreo 5-6 ori ca să fie toată lumea mulţumită şi să putem ţine legătura şi aş fi scris-o pentru fiecare dintre cei care se aflau la masă pentru că era o plăcere.

Abia aştept să îi văd şi la Conferinţe! Mult succes! Iar la anul să avem idei înmiit mai bune!

Iată şi câteva poze:

Echipa ArdeIaşu’, de la stânga la dreapta: Dragoş, Ioana, Ana-Maria, Andreea şi Răzvan

ADvisor, ArdeIaşu’ şi P.I.M.P. My Ad

În parcul Herăstrău

Salutări până la o nouă întâlnire! 🙂

Advertisements

12 thoughts on “Open Mind”

 1. Daca ar fi fost prezenti, poate le-ar fi sporit apetitul pentru deblocat circulatia.

  “Uite ma, baietii astia ne promoveaza asa frumos si noi… ce facem? Hai, la treaba! Sa le rasplatim munca!”

  Imagineaza-ti o astfel de reactie 😀

  Like

 2. Alex, şi mie, şi ţie, şi tuturor ne e greu să ne imaginăm o astfel de reacţie! Oricum, eu am intrat la prezentare cu expresia: “Ne pare bine să ne aflăm aici în ziua în care se spun cele mai multe vorbe bune despre Poliţia Română!” – păcat că suntem forţaţi de astfel de evenimente, ci nu e un sentiment real…

  Like

 3. Inspirat intro-ul 😉

  E greu, dar nu imposibil!

  Sa fi fost invitati macar 2-3 politisti, in special cei fara functii de conducere, preferabil dintre cei care “stau” (a se citi ‘lucreaza’) pe strada. Poate le-ar fi dat de gandit.

  Like

 4. Felicitari, Dragosh. Sunt multe persoane care nu cuantizeaza cu adevarat ceea ce fac decat daca ies invingatori. In fine, asta e si o problema de orgoliu exacerbat pe cand sa sti sa iesi in pierdere cu capul sus si cu invatatura de minte e o arta pe care vad ca ti-o insusesti. Bravos! Nu ati luat un concurs dar ati preluat din el tot ce era mai bun si asta e experienta de viata, dincolo de cliseul amuzant “castigi experienta” 🙂 Id est, nota zece pentru atitudine!
  Cu stima,
  colegul tau diliu.

  Like

 5. Mulţam, Bogdane! Mă bucur enorm că ştim să intrăm într-o competiţie cu tot ce avem mai bun şi să ieşim tot prieteni indiferent de rezultat. Multă baftă în finală!

  Like

 6. Cand ati facut poza nr. 1 echipa CONCEPT era pe scaunele dp partea opusa 😀 Nici noi n-am trecut dar concluzia a fost “La anu'” Banuiesc ca ne vedem atunci !

  Like

Hai să discutăm. Postează un comentariu:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s