Queen va lansa primul album din ultimii 13 ani

Legendara trupă rock Queen a anunţat, miercuri, pe site-ul său oficial de internet, că va lansa, în septembrie, primul album din ultimii 13 ani şi a dat detalii despre următorul turneu, informează AFP.

Albumul, care încă nu are un titlu, va fi lansat pe 1 septembrie. Paul Rodgers, care s-a alăturat lui Brian May şi Roger Taylor după moartea solistului, Freddie Mercury, în 1991, a colaborat la acest album, potrivit site-ului trupei. În schimb, John Deacon a ales să nu participe la realizarea materialului discografic, potrivit unui purtător de cuvânt din partea trupei.

Acesta este primul album de laMade in Heaven, în 1995.

Lansarea albumului va avea loc cu două săptămâni înainte de debutul turneului grupului, care va dura şapte săptămâni şi va cuprinde concerte în 14 ţări.

Turneul va debuta la Moscova, pe 16 septembrie. Grupul britanic va cânta apoi în Polonia, Germania, Belgia, Franţa, Italia, Elveţia, Olanda, Marea Britanie, Spania, Ungaria, Serbia, Cehia şi Austria.

În Polonia, Queen va susţine un concert gratuit pe şantierul naval de la Gdansk, unde a fost fondat sindicatul Solidarnosc, în anii ’80.

Advertisements

Hai să discutăm. Postează un comentariu:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s