Profesionalism în timp

În ultima perioadă de timp, am vizitat de câteva ori Casa de Cultură “Mihai Ursachi” pentru diferite evenimente – Ludic, stand-up comedy – şi am remarcat o percepţie puţin ciudată din punctul meu de vedere. Oamenii se aşteaptă să găsească actori desăvârşiţi, artişti ce te fac să îţi schimbi starea în 30 de secunde, într-un cuvânt: profesionişti 100%.

Încă nu e cazul pentru aceşti studenţi care se află pe un drum bun, aş zice chiar foarte bun, dar nu au ajuns la apogeu. Cu răbdare şi cu senzaţia pe care trebuie să le-o inducem cum că îi acceptăm aşa cum sunt în acest moment şi cu aprecierile pentru acest nivel, vor reuşi şi vor deveni, de ce nu?, stele ale teatrului românesc.

Da, mie mi-au plăcut! Fac o treabă excelentă, muncesc ca totul să iasă aşa cum pot ei mai bine, se descurcă în situaţii-limită şi sunt extraordinari la reacţii instantanee. E un fel de îmbinare a tradiţiei cu tendinţele din zilele pe care le trăim şi e un mix pe care ei reuşesc să îl impună cu bun-simţ şi foarte aproape de acel profesionalism la care sunt sigur că visează!

Advertisements

Hai să discutăm. Postează un comentariu:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s