Astăzi începe Festivalul Filmului Francez

Cinci filme aparţinând unor genuri diferite, precum animaţie, ficţiune, comedie, dar şi unor spaţii la fel de diverse – Franţa, Belgia, România – vor fi proiectate în cadrul celei de-a VI-a ediţii a Festivalului Filmului Francez. Acesta va începe astăzi, de la ora 19.00, şi se va încheia pe 16 martie.

Astăzi, la cinematograful „Republica” va rula, în avanpremieră, filmul „Cântecele de dragoste”, o comedie dramatică de Christophe Honore.

Sâmbătă, de la ora 18.20 vor fi proiectate două filme franceze: „Les Triplettes de Belleville” (film de animaţie), ce va fi urmat de comedia dramatică „Y’aura-t-il de la neige a Noel?”.

Duminică, în ultima zi a festivalului, vor rula, de la ora 18.00, noul film al lui Nae Caranfil, „Restul e tăcere”, iar de la ora 20.30 – filmul belgian „Vineri sau într-o altă zi”.

7 thoughts on “Astăzi începe Festivalul Filmului Francez”

  1. De aia îi zice al filmului francez 🙂 Poate că subtitrarea ar fi fost o variantă bună pentru atragerea publicului non-francofon – ar trebui trimisă o sugestie 😉

    Like

  2. Am fost pana la urma la „Les Triplettes de Belleville”. O animatie altfel, poate chiar ciudata Mi-au placut abordarea originala, imaginatia de care da dovada regizorul in unele momente ale animatiei, subiectul..

    Like

Hai să discutăm. Postează un comentariu:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s