Noul album R.E.M. va fi lansat online

Noul album al trupei R.E.M., intitulat “Accelerate”, va avea parte de o lansare inedită, pe site-ul de socializare iLike, pe 24 martie.

R.E.M. devine prima mare trupă care alege să-şi lanseze albumul astfel, fanii putând să descarce materialul discografic începând cu 24 martie, cu o săptămână înainte de lansarea pe piaţă în SUA – 1 aprilie.

Solistul trupei, Michael Stipe, a declarat pentru billboard.com că ideea lansării pe iLike i s-a părut foarte bună.

Însoţit de un videoclip exclusiv în care trupa vorbeşte despre album, “Accelerate” va fi disponibil gratuit pentru orice fan care utilizează site-urile iLike.com, Facebook, sau orice tip de site de socializare care oferă aplicaţia iLike pe platforma lui.

Lansarea pe iLike a albumului “Accelerate” este ultimul exemplu de iniţiativă online a trupei R.E.M., care vrea să relaţioneze direct cu publicul său. Membrii trupei au lansat recent un site de internet pe care se pot viziona materiale video neprelucrate cu ajutorul cărora vizitatorii pot compune un videoclip pentru primul single al albumului, “Supernatural Superserious”.

Accelerate“, cel de-al 14-lea LP de studio al trupei americane, se vrea a fi o continuare a celui mai recent material discografic, “Around the Sun”, lansat în 2004.

Noul album va cuprinde piese precum “Until The Day Is Done”, “Living Well Is The Best Revenge”, “Mr Richards'”, “Staring Down The Barrel Of Middle Distance” şi “I’m Gonna DJ”.

Iată şi trailer-ul albumului:

One thought on “Noul album R.E.M. va fi lansat online”

Hai să discutăm. Postează un comentariu:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s