Mâine se deschide “Salonul Mireselor”

Cea de-a II-a ediţie a Salonului Mireselor, denumit anul acesta „Nunta la Palat” – pentru că are loc la Palatul Culturii – începe vineri, la ora 10.30. “Nunta” va fi oficiată de Renata Marin, şefa Oficiului Stării Civile, de la ora 10.30. De la ora 20.15, cei prezenţi în faţa Palatului vor putea admira un foc de artificii.

„În cele trei zile ale expoziţiei, viitori miri îşi pot stabili data nunţii, îşi pot alege ţinuta, firma care să le amenajeze sala, modelul verighetei sau al invitaţiilor, firma care să le imprime amintirile, care să le asigure artificiile sau mijlocul de transport care îi va duce la biserică”, detaliază Marius Pila, de la firma Marsero Agency, organizatoare a evenimentului.

Anul acesta sunt invitate aproximativ 50 de firme, printre care „Alb şi Negru”, „Donna Alba”, „Casa Eva”, „Creal Design” din Bucureşti, „Faver” din Giurgiu sau „Adalin” din Satu Mare. „Vor fi oferte pentru toate buzunarele, iar discount-urile vor ajunge chiar până la 20%”, spune Marius Pila, care a dezvăluit că „surpriza” acestei ediţii va fi oferta de decorare a sălii de nuntă cu cristale Swarovski.

Mai mult decât atât, ieşenii vor putea participa la o tombolă al cărei mare premiu va fi o excursie de două persoane la Barcelona, oferită de Malya Travel.

Intrarea este liberă, iar cei care vor să afle mai multe detalii despre ce se va întâmpla în perioada 29 februarie – 2 martie la Palat pot intra pe site-ul târgului www.iasimariaj.ro.

Advertisements

Hai să discutăm. Postează un comentariu:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s