Daniela Nane a fost dată afară de TVR

După ce a dovedit că prezentarea unei emisiuni televizate este o misiune foarte dificilă pentru ea din cauza lipsei de pregătire şi a numeroaselor greşeli de exprimare, şefii din Televiziunea naţională au hotărât să pună capăt suferinţei telespectatorilor şi au concediat-o pe Daniela Nane, care s-a încumetat să prezinte prima semifinală a Eurovisionului ce a avut loc pe 9 februarie.

Actriţa a moderat concursul alături de componentul formaţiei Holograf, Iulian Vrabete, care a fost martorul unei serii de bâlbâieli şi perle din partea colegei sale. Printre ele s-a numărat şi îndemnul Danielei către telespectatorii TVR de a suna la “numerele de telefon apisate pe ecran”. Din cauza prestatiei sale, prezentatoarea a stârnit pe diverse forumuri şi bloguri reacţii care mai de care mai răutăcioase. Ea a fost decretată drept “cea mai proastă prezentatoare” din televiziune deoarece “a fost rigidă ca o scândură”. Deşi trebuia să modereze şi cea de-a doua semifinală a concursului, Daniela Nane a fost înlocuită în ultima secundă de conducerea postului cu Alina Sorescu, care deţine mai multă experienţă în televiziune.

Şi Berti Barbera a fost eliberat din chinurile prezentării din “camera verde” a concurenţilor, iar misiunea de a oferi detalii din culise i-a revenit Iulianei Marciuc.

Articolul apare in Cancan-ul de astăzi şi tind să dau dreptate celor din TVR. Apropo, cine s-a uitat sâmbătă să îmi spună şi mie despre prestaţia Alinei Sorescu că eu nu am fost acasă!

Advertisements

2 thoughts on “Daniela Nane a fost dată afară de TVR”

Hai să discutăm. Postează un comentariu:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s