Cătălin Josan a retras una din cele două piese cu care s-a calificat în finala naţională Eurovision

Cătălin Josan, care s-a calificat în finala naţională Eurovision cu două piese – “Run Away” şi “When We’re Together” -, o va retrage pe cea de-a doua din concurs, informează Universal Music România, casa de discuri a cântăreţului.

După semifinala de sâmbătă, care l-a calificat pe Cătălin cu două piese în finala care va avea loc pe 23 februarie, echipa Universal Music România şi Cătălin au luat hotărârea de a retrage din concurs una dintre piese. Astfel, cântecul cu care Cătălin va concura în finală este “Run Away”.

La baza acestei decizii a stat, în primul rând, opţiunea publicului, piesa “Run Away” primind mai multe voturi din partea telespectatorilor decât piesa “When We’re Together”. Potrivit casei de discuri, Cătălin şi-a dorit foarte mult să ţină cont de părerea fanilor săi, care au comentat intens ambele piese şi pe site-ul artistului.

“Eu am ales să merg mai departe cu piesa «Run Away», deoarece am văzut că telespectatorilor le-a plăcut mai mult această piesă”, a declarat Cătălin.

În prima semifinală, Cătălin a interpretat piesa “When We’re Together” (muzică şi text Marius Moga). În urma votului publicului şi a jurizării, piesa s-a calificat pe poziţia a treia în topul celor şase piese intrate în finală.

În cea de-a doua semifinală, piesa “Run Away” (muzica şi text Radu Bolfea, Marcel Botezan şi Sebastian Barac), s-a calificat tot pe poziţia a treia în topul celor şase piese intrate în finala de pe 23 februarie.

Şi-a dat omu’ seama că nu-l ţin plămânii pentru două piese. Totuşi, are o bilă neagră de la mine… nu a ţinut cont de zicala “mai multe piese în finală, mai multe şanse de câştig”.

Advertisements

Hai să discutăm. Postează un comentariu:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s