Ca vitelul la poarta noua…

Pentru cunoscatori, in aceasta perioada se desfasoara la Londra vestita Saptamana a Modei, in care ARMANI si-a prezentat noua colectie. Si-au anuntat prezenta foarte multe vedete, printre care Beyonce, 50 Cent, Halle Berry si, stupefiant pentru mine, Andrea Bocelli. Am aruncat repede privirea pe ecranul televizorului si, intr-adevar, cu un zambet larg, aparea alaturi de o frumoasa domnisoara marele tenor italian.

Vreau sa cred ca domnisoara era iubita ori sotia solistului si ca dorinta de a vedea noua colectie toamna-iarna 2006 a fost a ei. Stau si ma gandesc ce frumos zambeste Andrea la modelele de pe platforma, bineinteles doar intr-o anumita zona, acolo unde isi fixeaza “privirea”… Totusi, ma gandesc la saracele fete care prezinta, daca au ghinionul sa arunce privirea in public, se vor bloca cu siguranta cand vor da ochii cu… un orb!

Oare nu tine de respect sa nu mergi la un astfel de eveniment, mai ales cand chiar nu te intereseaza? La urma urmei, cu ce impresie ramane marele Bocelli?

                                                                                            Posted by Dragosh

Advertisements

6 thoughts on “Ca vitelul la poarta noua…”

  1. o astfel de serata reprezinta mai mult decat o prestatie de moda. E un mod mai diversificat de a avea o “petrecere” in termeni apropiati. Cele 20 de minute nu sunt decat un punct, de clatire a ochilor pentru domnii singurei 😛 Vezi si la noi petrecerile cu diverse puncte de interes.. o serata in scopuri caritabile nu inseamna discutii interminabile pe aceasta tema. Marele Bocelli este un omustean, care precum toti batraneii incearca sa faca pe plac dragutelor lor. Alaturi de el ar trebui sa condamnam mult prea multi, asa ca cel mai bine e sa dai din umeri si sa mai inchizi ochiul, ca nu asa ceva devine tinta primordiala a intelectului, sau nu ar trebui sa devina

    Like

  2. @thiudorhel: Nu cred ca mai e cazul sa dam din umeri si sa inchidem ochii, insa nici sa arat cu degetul nu vreau. Nu instig la ceva anume, vreau doar sa discut, poate eu ma insel, poate altii se insala. De ce sa refuz comunicarea daca aceasta este posibila?

    Like

  3. ideea e petrecerea de dupa…respectiv socializarea. chiar dak e orb asta nu inseamna ca nu trebuie sa traiasca. poate nu-l interesa prezentarea, dar il interesa ceea ce se intampla dupa..sa mai stea la un pahar de vorba cu loomea “buna”

    Like

Hai să discutăm. Postează un comentariu:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s